REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Slanic Moldova


7 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


Vila Moldavia Class se afla in Slanic Moldova, la 700 metri distanta de centrul statiunii. Este pozitionata pe malul stang al raului Slanic.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Nemira se afla in statiunea Slanic Moldova.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Perla se afla in statiunea Slanic Moldova.


Hotel Dobru se afla in statiunea Slanic Moldova.


Complex Panoramic se afla in statiunea Slanic Moldova.


FACILITATI: Balneo - centru tratamente

Hotel Venus se afla in statiunea Slanic Moldova.


Pensiunea Poiana Verde se afla in renumita statiune Slanic Moldova, in zona de pensiuni, la poalele muntilor Nemira, fiind locul ideal pentru o vacanta la munte indiferent de sezon.

Slanic Moldova

Altitudine: 530m

Statiunea Slanic Moldova este situata in judetul Bacau pe raul Slanic, la poalele muntilor Nemira din Carpatii Orientali, la altitudinea de 530 metri, intr-o vale inconjurata de paduri de fagi si brazi. Statiune cu sezon permanent, cu clima intramontana-depresionara temperata, avand aer pur, lipsit de praf si alergeni, bogat in aerosoli rasinosi si ioni negativi.  

Statiunea Slanic Moldova este renumita pentru izvoarele sale, descoperite inca din 1801, de ape carbonate, bicarbonate, usor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice si oligominerale. Calitatile apelor minerale au fost confirmate de multiplele medalii obtinute la expozitii internationale de la Paris, Viena s.a. In Slanic Moldova se asigura tratament pentru:

  • Afectiuni ale aparatului digestiv (gastrite cronice hipoacide si hiperacide, ulcere gastrice si duodenale, colite cronice); 
  • Afectiuni hepatobiliare (diskinezie biliara, colecistite); 
  • Afectiuni ale cailor respiratorii; 
  • Afectiuni metabolice si de nutritie; 
  • Afectiuni ale rinichilor si ale cailor urinare;
  • Afectiuni neurologice periferice; 
  • Afectiuni post-traumatice; 
  • Afectiuni asociate (reumatisme degenerative sau artroze, afectiuni cardiovasculare, endocrine, ginecologice, profesionale, nevroze astenice), Afectiuni cardiovasculare. 

 Turistii se pot bucura de bai calde in cada cu apa minerala, instalatii pentru terapie respiratorie (inhalatii si aerosoli), hidroterapie si electroterapie, bazine pentru kinetoterapie, mofete, instalatii pentru tratamentul anumitor boli vasculare periferice si pentru gimnastica medicala.  

Statiunea dispune de un frumos parc natural cu posibilitati de drumetii si excursii in zona, partie de schi si de sanius, posibiltate de a vizita Cascada Slanic, pastravaria. La cerere se pot organiza excursii pentru vizitarea Lacului Rosu si a Cheilor Bicazului, a orasului Bacau sau salinei de la Targu Ocna.