REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Moeciu


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Cheile Gradistei Moeciu se afla in Moeciu de Jos, la 7 km de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov.


Hotel Mistral se afla in Moeciu de Sus, inconjurat de Muntii Bucegi pe de-o parte si Muntii Piatra Craiului pe de alta parte.

Moeciu

Moeciu este cu siguranta una din cele mai spectaculoase zone din Romania, una din cele mai bine dezvoltate zone din punct de vedere al turismului rural si una din cele mai cerute zone. In afara bucatelor delicioase pregatite cu drag de localnici, in Moeciu aveti posibilitatea de a va petrece un concediu activ, existand cateva terenuri de sport, partie de schi, posibilitati de drumetie, echitatie, plimbari cu ATV sau mountain-bike.

Comuna Moeciu este situata in culoarul Rucar-Bran la poalele de nord-vest ale Muntilor Bucegi si cele de est ale Muntilor Piatra Craiului, prin Moeciu fiind una din cele mai vechi cai de acces intre cele doua provincii romanesti: Ardealul si Tara Romaneasca. Distanta statiunii Moeciu fara de orasul Brasov este de circa 30 de km., iar de Bucuresti la circa 200 km. Altitudinea medie este de 800 m., climat specific zonelor montan-temperate. Moeciu dispune de numeroase centre de creatie populara si in special de prelucrare artistica a lemnului.

Comuna Moeciu este alcatuita din sase localitati componente: Moeciu de Jos ca resedinta de comuna, Cheia, Magura, Drumu Carului, Moeciu de Sus si Pestera ca localitati componente. Aceste localitati prezinta caracteristici economice, sociale de dotare si de echipare diferite si unice. Ca si celelalte localitati din aceasta zona - Bran, Fundata, Sirnea, Simon – statiunea s-a dezvoltat datorita frumusetii locului, aerului curat, linistii si, nu in ultimul rand, apropierii fata de renumitul Castel Bran.