REZERVA CAZARE LA TARIFE DE AGENTIE ! MUNTE-BALNEO-ORASE

Cauta unitati de cazare si ofertele 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Bran


6 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Maridor se afla in Tohanu Nou, la intrarea in Bran.


Villa Siana se afla in Sohodol, Bran. Vila este construita in mare parte din lemn, in stil austriac.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Wolf 2 se afla in statiunea Bran. Alaturi de Hotel Wolf 1, Taverna Lupilor, Supermarket si Bowling Wolf formeaza Complex Wolf.


FACILITATI: Piscina exterioara

Club Vila Bran se afla in Bran si se intinde pe o suprafata de aproximativ 60.000 mp.


Hotel Wolf 1 este situat in statiunea Bran. Complexul Wolf este format din: Hotel Wolf 1, Hotel Wolf 2, Bowling Wolf, Supermarket Wolf si Restaurant Taverna Lupilor.


Zara Chalet se afla in Bran, la 300 metri distanta de Castelul Bran. Zara Chalet este locul unde traditionalul, luxul si eleganta se regasesc in detalii riguros studiate si combinate pentru a crea un spatiu de cazare spectaculos. Lemnul si piatra se imbina cu tehnologia moderna si creeaza un spatiu unic pentru o experienta aparte.

Bran

Situata la numai 25 km de Brasov, localitatea Bran este cea mai importanta zona a turismului rural romanesc. Asezat la intrarea in culoarul Bran-Rucar, vechi drum comercial si strategic intre Tara Barsei si Tara Romaneasca, Bran este pretuit pentru frumusetile naturii inconjuratoare. O statiune climaterica de interes local, azi este o statiune in plina dezvoltare, centru national al turismului rural, ecologic si cultural. Beneficiind de un sit natural deosebit, apropierea muntilor Piatra Craiului si aproape toate localitatiile din imprejurime, de un specific traditional de mare valoare sunt de interes. In zilele noastre, Branul a inceput sa se dezvolte rapid, toata aceasta evolutie gravitand in jurul Castelui Bran, locul care a trezit mult interes, socotindu-se ca aici ar fi lacasul vampirilor, locul pe unde a trecut si Vlad Tepes, supranumit Dracula.

Castelul BRAN, este situat intr-un punct cheie, intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, la 30 km de orasul Brasov, fiind unul dintre cele mai importante monumente istorice, atat datorita frumusetii si salbaticiei peisajului si al zonei, cat si datorita legendei Contelui Dracula, legenda ce s-a pastrat vie dupa scurgerea atator veacuri, Contele Vampir asigurandu-si in acest fel nemurirea.  

Se ofera cazare in cateva hoteluri avand clasificare de pana la 4*, cateva pensiuni turistice si vile, avand maxim 5 margarete. Conditii bune de cazare, frumusetea si sallbaticia peisajului, bucatele traditionale specifice regiunii in cauza au asigurat dezvoltarea continua a statiunii Bran.