Caută

Cauta dupa mai multe criterii....

Pensiunea Deja Vu Pensiunea 3 stele

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizare hotel / unitate de cazare

Pensiunea Deja Vu*** se afla la adresa Str. Ion ghica nr. 2, Cluj Napoca, la o distanta de circa 2 km. de Catedrala Metropolitana (si zona centrului vechi al orasului).

 

Descriere unitate de cazare

Pensiunea Deja Vu*** este o locatie unica, cu un design deosebit si care creaza o atmosfera de vis tuturor celor care ii trec pragul. Ultima renovare a pensiunii a avut loc in 2018! Pensiunea ofera conditii de cazare bune, tarife concurentiale si amintiri de neuitat! 

Conditiile de cazare

Pensiunea ofera cazare in 14 camere primitoare, complet renovate, cu pat matrimonial sau single (7 camere standard, 3 camere deluxe, 3 family apartment, 1 VIP suite). Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, TV, WiFi.

Camerele Standard pot fi folosite in regim Single sau in regim Dublu. Camera dotata cu 1 pat dublu/ 2 paturi single, textile speciale cu garantia igienei SALESIANER MIETTEX ,aer conditionat, telefon cu linie internationala directa, Conexiune Internet pentru laptop wireless / cablu, masuta speciala pentru laptop,WIFI gratuit si nelimitat, TV color prin cablu, baie proprie cu cabina dus, uscator de par, facilitati de intretinere corporala (sampon, gel de dus), minibar contra cost.

Camera Deluxe pot fi folosite in regim Single sau in regim Dublu. Camera dotata cu 1 pat matrimonial, textile speciale cu garantia igienei SALESIANER MIETTEX ,aer conditionat, telefon cu linie internationala directa, Conexiune Internet pentru laptop wireless / cablu, masuta speciala pentru laptop,WIFI gratuit si nelimitat, TV color prin cablu, baie proprie cu cada, uscator de par, halat de baie, facilitati de intretinere corporala (sampon, gel de dus, vanity set, burete de curatat pantofii), minibar contra cost.
Suita (camera pentru familie) pot fi folosite in regim 1,2,3,4 persoane. Camera este compusa din doua dormitoare (1 dormitor matrimonial dotat cu 1 pat matrimonial si 1 camera dotata cu 1sau 2 paturi single), terasa proprie, textile speciale cu garantia igienei SALESIANER MIETTEX ,aer conditionat, telefon cu linie internationala directa, Conexiune Internet pentru laptop wireless / cablu, masuta speciala pentru laptop,WIFI gratuit si nelimitat, TV color prin cablu, baie proprie cu cada, uscator de par, facilitati de intretinere corporala (sampon, gel de dus, vanity set, burete de curatat pantofii), minibar contra cost.
Apartament VIP pot fi folosite in regim Single sau in regim Dublu. Camera compusa din dormitor si living ,dotata cu 1 pat DUBLU matrimonial, mobilier stil, textile speciale cu garantia igienei SALESIANER MIETTEX ,aer conditionat, telefon cu linie internationala directa, Conexiune Internet pentru laptop wireless / cablu, masuta speciala pentru laptop,WIFI gratuit si nelimitat, TV color prin cablu, baie proprie cu cada, uscator de par, halat de baie, papuci textil, facilitati de intretinere corporala (sampon, gel de dus, vanity set, burete de curatat pantofii), fierbator de apa , Ceai, cafea solubila si zahar gratuit, minibar contra cost.

Servicii si Facilitati

Restaurant cu 30 locuri, ideal pentru a lua micul dejun indestulator inainte de o zi aglomerata, dar si pentru organizarea de evenimente private /corporate.

Lobby - cafe, spatiul ideal pentru prima intalnire a zilei: cea cu CAFEAUA DE DIMINEATA, sau

pentru a incheia o zi epuizanta, savurand un pahar de vin.

Loc de parcare propriu, rezervat la cerere.Cum platesti ?Alte informatii utile

restaurant,

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.cazari.ro sunt verificate si respecta standardele turistice romanesti
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.cazari.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o rapundere

Introduceti primele litere ale statiunii:

Introduceti primele litere ale statiunii:

Specificati o destinatie care se va afisa pe harta de mai jos. Tastati doar primele litere din numele acesteia.

Bifeaza criteriile de selectie pentru destinatia cautata:

Bifeaza criteriile de selectie pentru destinatia cautata:
 • Pe site sunt inregistrate in acest moment : 884 de unitati de cazare din care:
 • 424 Hoteluri.
 • 406 Pensiuni/vile.
 • 41 Vile la cheie.
 • 13 Apartamente.
 • Pe site sunt inregistrate in acest moment : 259 de destinatii turistice din care:
 • 1. Statiune montana de vacanta: 48 destinatii
 • 2. Statiune de schi: 27 destinatii
 • 3. Litoral: 16 destinatii
 • 4. Delta Dunarii: 13 destinatii
 • 5. Balneoclimaterica: 31 destinatii
 • 6. Locatii istorice si medievale: 64 destinatii
 • 7. Manastiri/zone de pelerinaj religios: 43 destinatii
 • 8. Zone rurale/traditionale: 85 destinatii
 • 9. Atractii naturale deosebite: 100 destinatii
 • 10. Orase resedinta de judet: 25 destinatii
 • 11. Bucuresti: 1 destinatii
 • 12. Aeroport: 13 destinatii
 • 13. Port: 6 destinatii
Abonare

Abonati-va pentru a primi pe e-mail cele mai bune oferte: