Caută

Cauta dupa mai multe criterii....

Hotel Cheia Hotel 2 stele

Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Localizare hotel / unitate de cazare

Hotel Cheia** este situat in centrul statiunii Cheia din judetul Prahova, Romania.

Descriere unitate de cazare

Hotel Cheia** este un hotel cu o bogata experienta in industria turistica fiind printre primele hoteluri deschise in Cheia, oferind cazare la tarife avantajoase intr-un cadru natural mirific.

Conditiile de cazare

Hotel Cheia ** are capacitate de cazare de 126 locuri dispuse in apartamente, garsoniere, camere duble si single, dotate telefon, baie cu cada sau dus, TV -cablu satelit, balcon.

 


Servicii si Facilitati

Restaurantul cu un superb semineu englezesc si servire a la carte-dispune de 100 locuri, iar terasele gradina au impreuna 80 locuri. Preparatele servite atit din bucataria internationala cit si din cea traditionala( platou taranesc, bulz cu afumaturi, pastrama de oaie, sarmalute, etc) contin produse naturale achizitionate de la fermele din zona.

Internet wireless accesibil in restaurant si hotel. Room service.

 

Sala de sport multifunctionala, situata in centrul statiunii cu o suprafata de joc 1500 mp, incalzire centrala, 100 locuri in tribune, cabine de dus, vestiare ofera posibilitatea practicarii fotbalului in sala, baschetului, tenisului, voleiului, handbalului.

Hotelul Cheia este pregatit pentru organizarea a tot tipul de actiuni: intalniri de afaceri, conferinte, cursuri de formare profesionala, evenimente aniversare, tabere tematice pentru elevi si studenti, cantonamente.

Terenul multifunctional (tenis, handbal, minifotbal + un cos de baschet) este construit la cele mai inalte standarde si este certificat si omologat inclusiv pentru competitii internationale. Ideal pentru cantonamente si stagii de pregatire pentru sportivii de performanta!

Terenul de tenis este omologat de ITF (Federatia Internationala de Tenis) in Categoria 4 (Medium-Fast). 

Hotel Cheia este inconjurat de un peisaj unic al Muntilor Zaganu, Pasul Bratocea si Muntii Ciucas asezati in fundal ca un castel medieval. Situat la altitudinea de 970 m, ideala unei clime cu veri racoroase si ierni de basm, beneficiaza de o multitudine de posibilitati de agrement in aer liber: culegerea de plante medicinale si fructe de padure, excursii de-a lungul raului la izvoare unde se organizeaza mese campenesti; plimbari cu sania trasa de cai;paintball, tir cu arcul, tiroliana, rappel, petreceri festive cu foc de tabara, lectii de echitatie, Inchirieri de atv, discoteca, karaoke, etc. Puteti beneficia de o multitudine de posibilitati de agrement in aer liber: culegerea de plante medicinale si fructe de padure, excursii de-a lungul raului la izvoare unde se organizeaza mese campenesti; plimbari cu sania trasa de cai; paintball, tir cu arcul, tiroliana, rappel, petreceri festive cu foc de tabara, lectii de echitatie, Inchirieri de atv, discoteca, karaoke, etc.

Parcarea este gratuita.Cum platesti ?Alte informatii utile

restaurant, sala de conferinte, parcare, internet in camera

*conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.cazari.ro sunt verificate si respecta standardele turistice romanesti
*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.cazari.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o rapundere

Introduceti primele litere ale statiunii:

Introduceti primele litere ale statiunii:

Specificati o destinatie care se va afisa pe harta de mai jos. Tastati doar primele litere din numele acesteia.

Bifeaza criteriile de selectie pentru destinatia cautata:

Bifeaza criteriile de selectie pentru destinatia cautata:
 • Pe site sunt inregistrate in acest moment : 885 de unitati de cazare din care:
 • 425 Hoteluri.
 • 406 Pensiuni/vile.
 • 41 Vile la cheie.
 • 13 Apartamente.
 • Pe site sunt inregistrate in acest moment : 259 de destinatii turistice din care:
 • 1. Statiune montana de vacanta: 48 destinatii
 • 2. Statiune de schi: 27 destinatii
 • 3. Litoral: 16 destinatii
 • 4. Delta Dunarii: 13 destinatii
 • 5. Balneoclimaterica: 31 destinatii
 • 6. Locatii istorice si medievale: 64 destinatii
 • 7. Manastiri/zone de pelerinaj religios: 43 destinatii
 • 8. Zone rurale/traditionale: 85 destinatii
 • 9. Atractii naturale deosebite: 100 destinatii
 • 10. Orase resedinta de judet: 25 destinatii
 • 11. Bucuresti: 1 destinatii
 • 12. Aeroport: 13 destinatii
 • 13. Port: 6 destinatii
Abonare

Abonati-va pentru a primi pe e-mail cele mai bune oferte: